Välkyt Valojen Takana

Perustaja ja yrittäjä Jarkko on kahden pojan isä sekä tuotekehitysinsinööri Turusta. Takavuosina led-valojen maahantuonnissa oli toimittajaongelmia ja siitähän se ajatus sitten lähti.

Perustin Varsinais-Suomen Led-tukku Oy:n vuonna 2010, jolloin led-valoputket olivat tulossa markkinoille. Ideana oli lähteä tarjoamaan yrityksille kehittyneempää led-tekniikkaa suurikulutteisten loisteputkien tilalle. Tuolloin asiakas hyötyi noin 60%:n säästön sähkölaskusta ja sai pitkän elinkaaren led-valoputket.

Silloisten toimittajaongelmien myötä päätin aloittaa oman maahantuonnin. Tuoteskaala laajeni vuonna 2010 nopeasti myös muihin tuotteisiin kuten led-nauhoihin. Led-nauhat ovatkin siitä asti olleet tärkeässä osassa tarjontaa. Yhteistyökumppaneiksi sain keittiöliikkeitä, sähköasentajia sekä sähköliikkeitä, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan.

Julkaisin myös nettikaupan vuonna 2010, mutta työmäärä yllätti ja päätin keskittyä ammattilaisten palvelemiseen. Olemme kasvaneet yrityksenä maltillisesti ja yrityksen perusta on vakaalla pohjalla.

Hallittua kasvua vuosien varrella

Hyvän vahvistuksen asiakaspalveluun Led-tukku sai biljardikaveristani Jessestä vuonna 2018. Jesse on myynnin ammattilainen, joka osaa ottaa asiakkaat vieläkin paremmin huomioon. Pari vuotta myöhemmin, kesällä 2020, Anna aloitti yrityksessä sisällöntuottajana. Hän on aiemmin työskennellyt mm. tiedotustehtävissä ja teknisen kaupan alalla myynnin tukena.

Pohjatyö tuotteiden osalta on tehty, koska tuotteet on hyväksytty ammattilaisten puolesta ja luotettavat toimittajat ovat vakiintuneet. Asiakaslähtöiselle palvelulle on kasvava tarve ja haluamme palvella jokaista asiakastamme mahdollisimman hyvin.

-Jarkko