100% ilmaiset toimitukset ja palautukset!
Suoraan Suomen Turusta jopa huomiseksi.


Olemme suljettuna 15.-28.7.2024. Tänä aikana emme lähetä tilauksia. Hyvää kesää!

Välkyt valojen takana

Perustaja ja yrittäjä Jarkko on kahden pojan isä ja turkulainen tuotekehitysinsinööri. Aiempina vuosina LED-valojen maahantuonnissa oli toimittajaongelmia, ja siitä se idea lähti.

Perustin Varsinais-Suomen Led-tukku Oy:n vuonna 2010, kun led-valoputket tulivat markkinoille. Ajatuksena oli alkaa tarjota yrityksille kehittyneempää LED-tekniikkaa paljon kuluttavien loisteputkien sijaan. Asiakas hyötyi tuolloin noin 60 % säästöstä sähkölaskussa ja sai pitkäikäiset LED-valoputket.

Tuolloisten toimittajaongelmien vuoksi päätin aloittaa oman maahantuonnin. Vuonna 2010 tuotevalikoima laajeni nopeasti kattamaan muita tuotteita, kuten LED-nauhoja. Siitä lähtien LED-nauhat ovat olleet tärkeä osa tarjontaa. Sain keittiöliikkeet, sähköasentajat ja sähköliikkeet, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia.

Avasin myös verkkokaupan vuonna 2010, mutta työn määrä yllätti minut ja päätin keskittyä ammattilaisten palvelemiseen. Olemme kasvaneet yrityksenä maltillisesti ja yrityksen perusta on vahvalla pohjalla.

Hallittua kasvua vuosien varrella

Led-tukku sai hyvän vahvistuksen asiakaspalvelusta biljardiystävältäni Jesseltä vuonna 2018. Jesse on myynnin ammattilainen, joka osaa ottaa asiakkaat entistä paremmin huomioon. Nykyiseen väkeen kuuluu myös Sanna ja Victor. Sanna vastaa asiakaspalvelusta ja hoitaa lukuisia yrityksen juoksevia asioita. Victor toimii enemmän palvelutiskillä ja valmistaa valaisimia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tuotteiden pohjatyö on tehty, koska tuotteet ovat ammattilaisten hyväksymiä ja luotettavat toimittajat on lukittu. Asiakaslähtöiselle palvelulle on kasvava tarve ja haluamme palvella jokaista asiakasta mahdollisimman hyvin.

-Jarkko

Shopping Cart
Scroll to Top